Foredrag

METTE VEDSØ

Følg mig også på facebook og instagram

FOREDRAG OG SKRIVEVÆRKSTEDER

Jeg kommer gerne ud på skoler, biblioteker, til litteraturfestivaler eller som oplægsholder til en kursusdag eller lignende. Jeg holder både foredrag for børn og voksne. Mit indhold varierer meget, afhængig af hvem der sidder foran mig og hvor mange I er, og hvilke ønsker I har til netop jeres besøg. Måske tager vi udgangspunkt i en specifik bog, måske er det billedbøgerne, der er i centrum, eller måske kører vi en interview form, hvor eleverne har forberedt spørgsmål. Jeg har lavet en folder som du kan se her: Indskoling: Her taler jeg ofte om 'Rita Rim-serien' og den prisvindende Kaj-serie, min grafiske roman Ønskekuglen, billedbøger som 'En pige med pigsko' og 'En som Hedvig' og 'Kamma & Kamal bøgerne'.

Mellemtrin: Her taler jeg ofte om 'To plus to er Koko', Tove-bøgerne, Vera-bøgerne, min grafiske roman Ønskekuglen, 'Død og citronmåne, 'Klub Solskov' og billedbøger som 'En pige med pigsko' og 'En som Hedvig' og 'Kamma & Kamal bøgerne'.

Udskoling: Jeg taler ofte om 'Langt fra det hvide hus', 'Når hjertet er en elpisker' og den prisvindende 'Hest horse pferd cheval love'. Jeg har også skrevet mange noveller for udskolingen - f.eks. novellesamlingen 'To minutter i dommedag'.

Mig som forfatter: Jeg har en helt anden uddannelse og arbejdede i mange år med noget helt andet end historier og bogstaver. Hvorfor skiftede jeg karriere? Var det svært? Hvorfor synes jeg bøger og litteratur er vigtigt? Hvilken slags historier kan jeg godt lide at skrive og hvorfor? Hvordan er min arbejdsdag? Den slags og meget mere kommer vi ind på, og jeg elsker at få en masse spørgsmål.


Jeg laver også længere forløb gennem huskunstnerordningen. Skriv til mig og hør nærmere. Se folder om huskunstnerprojekt med Stine Illum her:
Jeg holder også skriveværksteder. Skriv til mig og vi kan tale om, hvordan vi sammensætter et godt forløb.


Støtte til besøg:


Kunstfonden: Virksomher, institutioner og foreninger kan søge støtte gennem kunstfonden. 


Ny pulje til læselystprojekter og læsefællesskaber


Huskunstnerordningen


Pris: Skriv til mig - så kommer jeg tilbage med et tilbud. Prisen varierer efter arrangementets inhold og varighed og om jeg har mere end ét foredrag samme dag.KONTAKTFORMULAR